Mathmann, M.; Kowalczyk, Wojciech; Petermeier, Hannes; Eberhard, Miachael; Baars, Albert; Delgado, Antonio:
The impact of rheological properties on mouth feeling caused by food
In: Proceedings of the 4th International Symposium on Food Rheology and Structure (ISFRS 2006) - Zürich, Schweiz, 2006
Buchaufsatz/Kapitel in Sammelwerk / Fach: Physik
Fakultät für Ingenieurwissenschaften » Maschinenbau und Verfahrenstechnik
Titel:
The impact of rheological properties on mouth feeling caused by food
Autor(in):
Mathmann, M.; Kowalczyk, Wojciech im Online-Personal- und -Vorlesungsverzeichnis LSF anzeigen; Petermeier, Hannes; Eberhard, Miachael; Baars, Albert; Delgado, Antonio
Erscheinungsjahr
2006
Erschienen in:
Proceedings of the 4th International Symposium on Food Rheology and Structure (ISFRS 2006) - Zürich, Schweiz, 2006