Kowalczyk, Wojciech; Hartmann, C.; Luscher, C.; Pohl, M.; Delgado, Antonio; Knorr, D.:
Determination of thermophysical properties of foods under high hydrostatic pressure in combined experimental and theoretical approach
In: Innovative Food Science & Emerging Technologies, Jg. 6 (2005), Heft 3, S. 318 - 326
2005Artikel/Aufsatz in Zeitschrift
Maschinenbau
Titel in Englisch:
Determination of thermophysical properties of foods under high hydrostatic pressure in combined experimental and theoretical approach
Autor*in:
Kowalczyk, WojciechUDE
GND
1212215095
LSF ID
49475
ORCID
0000-0002-7390-2836ORCID iD
Sonstiges
der Hochschule zugeordnete*r Autor*in
korrespondierende*r Autor*in
;
Hartmann, C.;Luscher, C.;Pohl, M.;Delgado, Antonio;Knorr, D.
Erscheinungsjahr:
2005
Sprache des Textes:
Englisch